ALI-Head-2.png

Start Om oss Tjänster Transportlösningar Kvalitet Hållbar utveckling Vision Kontakt LänkarRätt läge Organisation Koncernen

A.L.I. Invests affärsområden

Offertförfrågan
 ​

A.L.I. Invests affärsområden

ALI-ikon-Logistik.jpg

A.L.I. Logistik

A.L.I. Logistik erbjuder en komplett logistikkedja med transporter, lagerhållning och distributionslösningar. Ett nytt logistikcenter på 20 000 kvm med 16 000 pallplatser och drygt 5 000 kvm kallageryta möjliggör kostnadseffektiva och kundspecifika lösningar. Till exempel smarta koncept med förädlings- och monteringsarbeten. Inrikes- och utrikes transporter utförs via egna åkerier och agenturer eller genom samverkan med andra aktörer.

Läs/ladda ner informationsbladet (PDF)     |     www.alilogistik.se


ALI-ikon-Frakt.jpg

A.L.I. Frakt

A.L.I. Frakt har kompetenser och resurser att lösa både globala och lokala fraktuppdrag.

Fjärrtrafik. Vår fordonspark klarar många typer av transportuppdrag. Vi har exempelvis skåpfordon, lastväxlare, tippkapellbilar och specialfordon.

Bud & Distribution. Vi utför de flesta typer av transporter och erbjuder egna distributions-lösningar inom hela Sverige.

Cross docking. Vår terminal och X-dock verksamhet ligger centralt placerad i Kumla där våra kunder kan lossa och lasta sitt gods 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Miljöåtervinning. A.L.I. Frakt utför transporter med anknytning till återvinning och miljö. Uppdragen sker med kundanpassade fordon för lokal och rikstäckande insamling av Producentansvarsmaterial.

Läs/ladda ner informationsbladet (PDF)


ALI-ikon-Fastigheter.jpg

A.L.I. Fastigheter

A.L.I. Fastigheter vänder sig till företag som söker industri-, lager- och kontorslokaler med mervärden och rätt geografiskt läge. Vi erbjuder sammanlagt 50 000 kvadratmeter lokaler med fokus på lagerhotell och logistik i en expansiv region. A.L.I. Support är vårt koncept där vi vid exempelvis företagsetablering erbjuder företagssupport, som bidrar till kostnads-effektivisering av din administration och även vissa typer av teknikanvändning. Konceptet inrymmer dessutom möjligheter att diskutera delägarskap i ditt företag, styrelse-engagemang, finansieringskontakter samt management - och marknadsföringsstöd.

Läs/ladda ner informationsbladet (PDF)


ALI-ikon-Aatervinning.jpg

A.L.I. Återvinning

A.L.I. Återvinning har bedrivit verksamhet inom glasåtervinning i mer än 20 år. I samarbetet med Svensk GlasÅtervinning svarar vi för återvinningslogistiken av emballageglas i Sverige.

Vi är även engagerade i återvinning av planglas i egenskap av samarbetspartner och delägare i Swede Glass United. Alla typer av planglas, det vill säga fönster- och bilrutor, oavsett om glaset är härdat, laminerat eller färgat tas nu i allt högre grad omhand och återvinns.

Tillsammans med El-kretsen har vi sedan starten 2001 byggt upp ett insamlingssystem med återvinningslogistik för alla lysrör och lågenergilampor i Sverige.

Genom delägarskapet i Hasopor och en industriell satsning i Hammar, Askersund tar vi steget fullt ut i glasåtervinningskedjan och introducerar en helt ny produkt från återvunnet glas – Hasopor skumglas.

Läs/ladda ner informationsbladet (PDF)

Läs mer om A.L.I. Gruppen© 2012 A.L.I. Frakt • Besöksadress: Smides vägen 2, Postadress: Box 49 • 696 21 Hammar