ALI-Head-2.png

Start Om oss Tjänster Transportlösningar Kvalitet Hållbar utveckling Vision Kontakt Länkar


 ​

Fjärrtrafik

Vi har lång erfarenhet av fjärrtransporter. Med våra fordon trafikerar vi hela Sverige regelbundet. Vi har även utrikestrafik. De flesta uppdragen består av körning åt fasta kunder.

Kundanpassade lösningar

För vissa transportuppdrag krävs kundanpassade lösningar. Vårt mål är att erbjuda våra kunder optimala och rationella transporter. Ett led i detta är att vi idag har specialfordon i vår fordonspark. Dessa fordon har anpassats så att de uppfyller våra kunders krav på bla lastförmåga och säkerhet. Vi har idag två fordon med påhängstruck, vilket innebär att de kan lasta och lossa själva. Fyra av våra fordon är anpassade för malmtransporter. Dessa bilar är extremt lätta och lastar därmed mer än vanliga fordonskombinationer.

Fordonstyper

Skåpbilar för transport av pallat gods och sådant som behöver extra skydd. Tippbilar med skåp eller kapell. Dessa passar bra för alla typer av gods, såväl på pall som i lös vikt. Öppna tippbilar för gods som t ex kräver kranlastning. Lastväxlare som ger möjlighet till flexibla transporter genom att lastbärarna kan anpassas efter kundönskemål.

 

064.jpg
068.jpg
© 2012 A.L.I. Frakt • Besöksadress: Smides vägen 2, Postadress: Box 49 • 696 21 Hammar